Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

Billetter til Los Angeles

Velkommen til Lonsangelesbilletter.no - stedet for deg som vil ha billetter til sightseeing og attraksjoner i Los Angeles. Her kan du enkelt og trygt kjøpe billetter til guidede turer i glamorøse Hollywood, få en sneak-peak inn i filmverdenen på Warner Brothers Studio eller Universal Studios, eller gå på den ultimate sightseeingturen med Hop-On Hop-Off-busser. Vi tilbyr også flyplasstransfer til og fra Los Angeles flyplass.

  • Over 3,3 millioner solgte billetter

    +4000 produkter i 30 byer

  • 100% sikker betaling

    Du kan føle deg 100 % trygg når du gjennomfører ditt kjøp på vår side

  • Betal i Norske kroner

    Du betaler med norske kroner og slipper skjulte avgifter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Warner Brothers VIP studiotur

5.0 (1)
Fra kr 800

Få en sjelden titt inn i underholdningens verden med vår Warner Brothers VIP Studiotur. Siden ingenting er iscenesatt, er det ingen som vet hva eller hvem du kanskje møter, så hold øynene dine åpne for dine favoritt filmstjerner da produksjonen skjer overalt.

Turen er intim med en gruppe på ikke mer enn 12 personer. Du blir transportert rundt i en privat elektrisk trikk. Din VIP-turguide tar deg med der det skjer action, og gir deg innsideinformasjon og bakgrunnshistorien til hvert sett du besøker. Kom bak settene hvor blockbusterfilmer som 'Gremlins' og 'Spiderman' ble laget.

Du vil også kjøre forbi produksjonskontorene som ble brukt til å filme LA scenene til den Academy Award vinnende filmen  'Argo' og kjør forbi lydstudioer til populære programmer som The Ellen ShowConanBig Bang TheoryThe Mentalist, og Two and a Half Men.

Varighet: 2,5 timer

Viktig informasjon:

- Kort etter at bookingen din er fullført, mottar du en e-billett på e-post. Vennligst skriv den ut og ta den med på turen din.

- Det er gratis transport inkludert fra denne LISTEN med hoteller. Hvis du ikke bor på et hotell fra listen, vennligst velg et hotell fra listen som er mest hensiktsmessig for deg, slik at vi kan arrangere transporten din.

- Turen starter kl.09:30 eller kl.12:30, men siden du blir hentet på et hotell i nærheten, ber vi deg vennligst om å ringe vår turoperatør omtrent 24 timer på forhånd, slik at du får ditt eksakte tidspunkt for henting, slik at venting unngås i hotelets lobby. Telefonnummeret vil være tydelig oppgitt i voucheren/e-billetten som vi sender til deg.

- Den guidede turen er på engelsk.

- Barnebilletter er tilgjengelig for barn i allderen 8-11 år. Vennligst merk: Barn under 8 år er ikke tillatt i parken.

- Vennligst merk: Bilde-ID er påkrevd for å komme inn i Warner Brothers Studios.

Åpningstider

Turen opererer hele året kl.09:30 & 12:15 fra mandag til søndag.

Bestill

ons, 24 jul 2019

Veibeskrivelse

Warner Brothers VIP studiotur

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine