Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

  • 100% sikker betaling

  • Betal i norske kroner

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

Lignende kategorier

Universal Studios-tur

3.0 (1)
Fra kr 1,913

Er du klar for en dag med actionfylt underholdning? Da er Universal Studios Hollywood definitivt stedet!

Med spennende temaparkturer og show, et ekte filmstudio, i tillegg til noen av Los Angeles beste butikker, restauranter og kinoer på CityWalk, Universal Studios Hollywood er en unik og morsom opplevelse for hele familien.

Universal Studios er verdens største filmstudio og temapark med attraksjoner som The Simpsons Ride, som gjenspeiler programmets klassiske humor og mange av dets karakterer - alle stemmene er fra de originale skuespillerne. Opplev den hårreisende spenningen på turer som Revenge of the Mummy - The Ride and Jurassic Park - The Ride. Ta eventyret til den neste dimensjonen i Shrek 4-D, med effekter som er så virkelige at det er som å være der selv.

Vennligst merk: Voksne er 125 cm eller høyere, og barn må være 3 år gamle og minst 124 cm eller høyere for å prøve turene.

Universal Studios Hollywood er også stedet for å se hvordan Hollywoods magi egentlig skjer. Utforsk verdens største arbeidende filmstudio mens du går bak scenene til dine favorittfilmer og TV-programmer på den en times lange Studio tur. Du kan se Wisteria Lane fra ABC`s hitserie "Frustrerte fruer", kom ansikt-til-ansikt med Norman Bates ved det legendariske Bates Motel fra "Psyco", og møt eerie flykrasj fra "War of the Worlds". Hver trikk er utstyrt med HD-monitorere for å vise fram klipp og kommentarer gjennom turen.

Høydepunkter:

Studioturen, Universals dyreskuespillere, House of Horror, NBC Universal opplevelse, Shrek 4-D, spesialeffekt scener og mange forskjellige turer som Transformers: The Ride 3-D, Jurassic Park Ride og Simpsons Ride. 

Viktig informasjon:

- Kort etter at bookingen din er fullført, mottar du en e-billett på e-post. Vennligst skriv den ut og ta den med på turen.

- Prisen inkluderer en vanlig inngangsbillett til Universal Studios Hollywood og tur retur transport fra denne listen med hotellerHvis du ikke bor på et av hotellene på listen, vennligst velg et hotell fra listen som er mest hensiktsmessig for deg, slik at vi kan arrangere transporten din.

- Turen går kl.09:30 fra Starline Terminal ved the Chinese Theatre, fra her tar det ca. 15 minutter å komme til Universal Studios. Ved ankomst, er du fri til å utforske på egenhånd. Vi tilbyr henting kl.15:00.

- Siden du blir hentet på et hotell i nærheten, ber vi deg vennligst om å ringe vår turoperatør omtrent 24 timer på forhånd, for å få ditt eksakte tidspunkt for henting slik at venting i hotellets lobby unngås. Telefonnummeret vil være tydelig oppgitt i din voucher/e-billett.

Vennligst merk: Voksne er 125 cm eller høyere og barn må være 3 år eller eldre for å prøve turene.

Åpningstider

Turen går daglig kl.09:30.
Bestill nå

Bestill

fre, 14 aug 2020

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Veibeskrivelse

Universal Studios-tur

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine