Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

Billetter til Los Angeles

Velkommen til Lonsangelesbilletter.no - stedet for deg som vil ha billetter til sightseeing og attraksjoner i Los Angeles. Her kan du enkelt og trygt kjøpe billetter til guidede turer i glamorøse Hollywood, få en sneak-peak inn i filmverdenen på Warner Brothers Studio eller Universal Studios, eller gå på den ultimate sightseeingturen med Hop-On Hop-Off-busser. Vi tilbyr også flyplasstransfer til og fra Los Angeles flyplass.

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    +4000 produkter i 30 byer

  • 100% sikker betaling

    Du kan føle deg 100 % trygg når du gjennomfører ditt kjøp på vår side

  • Betal i Norske kroner

    Du betaler med norske kroner og slipper skjulte avgifter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Disneyland Resort Park Hopper

Fra kr 2,599

Denne fantastiske turen inkluderer inngang til to temaparker: Disneyland og Disneys`s California Adventure for en morsom og begivenhetsrik dag som familien din aldri glemmer!

På Disneyland får du sjansen til å møte selveste Mikke Mus og andre populære Disney karakterer i hele parken. Din favoritt klassisk Disney tur og de nyeste attraksjoner i parken vil underholde deg hele dagen lang. Parader og annen underholdning skjer daglig, så du vet aldri hva du kan komme til å se.

Turens andre temapark er Disney`s California Adventure, som er en ode til Californias fortid og framtid med magi fra Disney. Den morsome og interaktive parken er fylt med fortryllende show, parader og attraksjoner. Du kan teste dine skyteferdigheter på Toy Story Mania, føl vinden i håret på Radiator Springs Racers, lær å tegne din favorittkarakter på Animation Academy og reis under havet på den lille havfrue - Ariels undervannseventyr og mye mer!

Høydepunkter:

- Pirates of the Caribbean
- Splash Mountain
- Indiana Jones™ Adventure
- Space Mountain
- Big Thunder Mountain Railroad 
- Toy Story Mania
- Pixar Play Parade
- Disney's Aladdin: A Musical Spectacular
- Animation Academy
- Mickey's Fun Wheel
- Twilight Zone Tower of Terror™ og mye mer!

Varighet: 11 timer

Viktig informasjon:

- Kort etter at bookingen din er fullført, mottar du en e-billett på e-post. Vennligst skriv den ut og ta den med på turen.

- Prisen inkluderer en parkhopp inngangsbillett til både Disneyland og Disney`s California Adventure og tur retur transport fra denne listen med hoteller. Hvis du ikke bor på noen av hotellene på listen, vennligst velg det hotellet fra listen som er mest hensiktsmessig for deg, og vi vil arrangere hotelltransporten din.

- Turen går fra the Starline Terminal nært Chinese Theatre kl.09:30 og det tar omtrent en time (avhengig av trafikk) å komme til Disneyland resort. Ved ankomst, er du fri til å utforske på egen hånd. Kl.19:00 henter vi dere og kjører tilbake til hotellene.

- Siden du blir hentet på et hotell i nærheten, ber vi deg vennligst om å ringe vår turoperatør omtrent 24 timer på forhånd, slik at du kan få eksakt tidspunkt for henting, slik at ventetid i hotellets lobby blir unngått. Telefonnummeret vil være tydelig oppgitt i voucheren/e-billetten som vi sender til deg.

- Barnebilletter er tilgjengelig for barn i alderen 3-9 år. Barn i alderen 0-2 år er med gratis i følge med en betalende voksen.

Åpningstider

Turen går daglig kl.09:30, og vi forlater Disneyland kl.19:00.

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Varighet: 11 timer

Veibeskrivelse

Disneyland Resort Park Hopper

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine