Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

Billetter til Los Angeles

Velkommen til Lonsangelesbilletter.no - stedet for deg som vil ha billetter til sightseeing og attraksjoner i Los Angeles. Her kan du enkelt og trygt kjøpe billetter til guidede turer i glamorøse Hollywood, få en sneak-peak inn i filmverdenen på Warner Brothers Studio eller Universal Studios, eller gå på den ultimate sightseeingturen med Hop-On Hop-Off-busser. Vi tilbyr også flyplasstransfer til og fra Los Angeles flyplass.

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    +4000 produkter i 30 byer

  • 100% sikker betaling

    Du kan føle deg 100 % trygg når du gjennomfører ditt kjøp på vår side

  • Betal i Norske kroner

    Du betaler med norske kroner og slipper skjulte avgifter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Six Flags Magic Mountain

Fra kr 1,340

Bli med oss på en dag med moro og spenning på Six Flags Magic Mountain. Med mer enn 100 turer, er Six Flags Magic Mountain en av L.A.s mest populære famileparker.

Magic Mountain har noen av Amerikas mest spennende vannsklier og berg- og dalbaner, inkludert ColossusViperFlashbackNinja og the all-new Goliath. Det nye High Sierra Territory temaområdet er en vinner og barnene kan nyte deres favoritt Warner Brothers tegneseriefigurer.

Vennligst merk: Voksne er 1,25 m og høyere. Barn er fra 3 år og til de er 1,24 m høye.

Varighet: 8 timer

Viktig informasjon:

- Kort etter at bookingen din er fullført, mottar du en e-billett på e-post. Vennligst skriv den ut og ta den med på turen.

- Prisen inkluderer inngangsbillett til Six Flags Magic Mountain og tur retur transport fra denne listen med hoteller. Hvis du ikke bor på noen av hotellene på listen, vennligst velg et hotell fra listen som er mest hensiktsmessig fr deg, slik at vi kan arrangere din transport.

- Turen går daglig fra Starline terminal ved the Chinese Theatre kl.09:30, men siden du blir hentet på et hotell i nærheten, ber vi deg vennligst om å ringe vår turoperatør omtrent 24 timer på forhånd, slik at du får det eksakte tidspunkt for henting, slik at venting i hotellets lobby unngås. Telefonnummeret vil være tydelig oppgitt i voucheren/e-billetten som vi sender til deg.

Vennligst merk: Voksne er 1,25 m og høyere. Barn er fra 3 år og til de er 1,24 m høye.

- Turen går daglig kl.09:30. Fra 22.mars til 1.september opererer turen kun lørdag og søndag.

Åpningstider

Turen går daglig kl.09:30.

Veibeskrivelse

Six Flags Magic Mountain

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine