Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

Billetter til Los Angeles

Velkommen til Lonsangelesbilletter.no - stedet for deg som vil ha billetter til sightseeing og attraksjoner i Los Angeles. Her kan du enkelt og trygt kjøpe billetter til guidede turer i glamorøse Hollywood, få en sneak-peak inn i filmverdenen på Warner Brothers Studio eller Universal Studios, eller gå på den ultimate sightseeingturen med Hop-On Hop-Off-busser. Vi tilbyr også flyplasstransfer til og fra Los Angeles flyplass.

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    +4000 produkter i 30 byer

  • 100% sikker betaling

    Du kan føle deg 100 % trygg når du gjennomfører ditt kjøp på vår side

  • Betal i Norske kroner

    Du betaler med norske kroner og slipper skjulte avgifter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Sea World i San Diego

Fra kr 1,698

Dykk ned i synet og lydene av SeaWorld i San Diego. I SeaWorld får du den unike muligheten til å komme så nært en delfin at du kan ta på finnen, du kan stirre ned en hai, og få kontakt med alle havets skapninger.

Det er mange show, turer og utstillinger å få med seg. SeaWorld lar deg kommunisere med havets skapninger, og lær mer om ditt favorittdyr. Møt isbjørner, sjøløver, hvaler, delfiner, flamingoer, pingviner, haier og eksotiske fisk.

Nytt denne sommeren er at du også får sjansen til å oppleve spektakulære teatralske vannshowet, kalt "Blue Horizons" med både delfiner, grindhvaler, fugler, dyretrenere og akrobatiske utøvere.

Høydepunkter:

- Det nye vannshowet Blue Horizons

- Verdenen av havakvariet

- "Sea Lions Tonite" show

- Møt pingviner og hai

- The Shamu Show: Believe

- Kjør "Atlantis water coaster"

- Den ville "Artic Ride" og mye mere!

Viktig informasjon:

- Kort etter at bookingen din er fullført, mottar du en e-billett på e-post. Vennligst skriv den ut og ta den med på turen.

- Prisen inkluderer inngangsbillett til SeaWorld i San Diego og tur retur transport fra denne listen med hoteller. Hvis du ikke bor på et hotell på listen, vennligst velg det hotellet fra listen som er mest hensiktsmessig for deg, slik at vi kan arrangere din transport.

- Turen går fra Starline Terminal ved the Chinese Theatre kl.09:30, men siden du blir hentet på et hotell i nærheten, ber vi deg vennligst om å ringe vår turoperatør omtrent 24 timer på forhånd, for å få ditt eksakte tidspunkt for henting, slik at venting i hotellets lobby unngås. Telefonnummeret vil være tydelig oppgitt i voucheren/e-billetten som vi sender til deg.

- Du kan forvente å være tilbake rundt kl.21.00.

- Barnebilletter er tilgjengelig for alderen 3-9 år. Barn i alderen 0-2 år er men gratis i følge med en betalende voksen.

Åpningstider

Turen går kl.09:30 mandag, onsdag, fredag, lørdag og søndag.

Veibeskrivelse

Sea World i San Diego

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine