Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

  • 100% sikker betaling

  • Betal i norske kroner

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

Lignende kategorier

Legoland California

 
Fra kr 1,563

Har du noen sinne drømt om en by bygd av lego? Vel, her er sjansen din til å oppleve en hel verden bygd av de små fargerike brikkene.

På Legoland er det mange morsomme aktiviteter for hele familien. Det er mer enn 60 spennende turer, show og attraksjoner som passer for barn i alderen 2-12 år. Sjekk ut Miniland USA to-skala fremstillinger av berømte amerikanske byer og prøv Volvo kjøreskole: Fun Town, Aquazone, Wave Racers, Treasure Falls og mye mere.

Varighet: 11 timer

Viktig informasjon:

- Kort etter at bookingen din er fullført, mottar du en e-billett på e-post. Vennligs skriv den ut og ta den med på turen.

- Prisen inkluderer inngangsbillett til Legoland og tur retur transport fra denne liste med hoteller. Hvis du ikke bor på noen av hotellene på listen, vennligst velg det hotellet på listen som er mest hensiktsmessig for deg, så kan vi arrangere din transport.

- Turen går fra Starline Terminal ved Chinese Theatre kl.09.30, men siden du blir hentet på et hotell i nærheten, ber vi deg vennligst om å ringe vår turoperatør omtrent 24 timer på forhånd, slik at du får ditt eksakte tidspunkt for henting og dermed unngås ventetid i hotellets lobby. Telefonnummeret vil være tydelig oppgitt i voucheren/e-billetten som vi sender til deg.

- Barnebilletter er tilgjengelig for barn i alderen 3-12 år. Barn i alderen 0-2 år er med gratis i følge med en betalende voksen.

Åpningstider

Turen går lørdag og søndag kl. 09:30.

Bestill

ons, 23 sep 2020

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Varighet: 11 timer

Veibeskrivelse

Legoland California

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine