Tijuana shoppingeventyr

Fra kr 959

Ta turen ned den billetskjønne Californiske kyst og kryss grensen til den fargerike og fascinerende Tijuana, Mexico for gode shopping- og spisemuligheter!

Den Californiske grensebyen Tijuana er lokalisert kun få minutter sør for San Diego og er velkjent for dets unike butikker og restauranter. Byen er rik på historie og kultur og er den andre største byen ved Los Angeles i stillehavskysten. 

Når vi kommer til Tijuana får du ca. 4,5 timer til shopping, spising og sightseeing eller hva du måtte føle for. Den livlige Avenida Revolucion er fylt med butikker og er det beste stedet for å teste dine pruteferdigheter og spare penger på skinn, klær, smykker, sigarer, fint meksikansk håndverk og mere. Turen gir også en god mulighet til å få smaken av meksikansk kunst og kultur. Ta deg tid til å se tyrefektearenaen downtown eller Tijuana kultursenter. Belønn deg selv med et måltid delikat autentisk meksikansk mat og drikke, på en av de mange restaurantene i gaten.

Varighet: 11 timer

Viktig informasjon:

- Kort etter at bookingen din er fullført, mottar du en e-billett på e-post. Vennligst skriv den ut og ta den med på turen din.

- Turen går på mandager, onsdager og fredager. Kjøreturen langs kysten tar ca. 2-3 timer til og fra Tijuana, Mexico og Los Angeles.

- Turen går fra Tiujana omtrent kl.17:00, og ankommer hotellene mellom kl.21-22.

- Prisen inkluderer tur retur transport fra denne listen med hoteller. Hvis du ikke bor på noen av hotellene på listen, vennligst velg et av hotellene fra listen som er mest hensiktsmessig for deg, slik at vi kan arrangere din hotelltransport.

- Turen går fra Starline Terminal ved the Chinese Theatre kl.09:30, men siden du blir hentet på et hotell i nærheten, ber vi deg vennligst om å ringe vår turoperatør omtrent 24 timer på forhånd, slik at du får det eksakte tidspunkt for henting for å unngå ventetid i hotellets lobby. Telefonnummeret vil være tydelig oppgitt i voucheren/e-billetten som vi sender til deg.

Vennligst merk: Flere US inngangsvisum og pass er påkrevd for ikke-amerikanske eller ikke-canadiske borgere.

- Barnebilletter er tilgjengelig for barn i alderen 3-11 år. Barn i alderen 0-2 år er med gratis i følge med en betalende voksen.

Åpningstider

Turen opererer hele året kl.09:30 på mandager, onsdager og fredager.

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Live guide

Varighet: 10 timer

Veibeskrivelse

Tijuana shoppingeventyr

×