Sightseeing

Sightseeing er åpenbart et must når du besøker LA, men hvor starter man? Til å begynne med kan du bruke de røde Hop-On Hop-Off-bussene, som tar deg rundt i byen via massevis av severdigheter. Hollywood er en sightseeingtur i seg selv, som gir deg sjansen til å se kjendiser og deres fantastiske hjem.

Sightseeing
 
Hollywood & filmstjernertur

Hollywood & filmstjernertur

Bli med oss på Hollywood & filmstjernertur, hvor vi har ekstra tid til å utforske Hollywood, Beverly Holls og Century City. Moroa begynner på det berømte Chinese Theatre med dets gårdsplass som er fylt med kjendisers fot- og håndavtrykk. Book turen din her!

Fra 742 kr
Los Angeles hopp på-hopp av

Los Angeles hopp på-hopp av

Dette er den eneste hopp på-hopp av turen med elektronisk lydkommentarer som gir deg muligheten til å se alt hva Los Angeles har å tilby, fra Hollywood til Beverly Hills - fra Santa Monicas vakre landskap og strender til den summende Downtown LA. Kjøp ditt hopp på-hopp av pass her!

Fra 569 kr
Filmstjerners hjem & Madame Tussauds

Filmstjerners hjem & Madame Tussauds

Bli med på en tur til million-dollar hjemmene til Hollywoods filmstjerner og Madame Tussauds. Turen inkluderer over 40 kjendishjem, en tur ned Sunset Strip og Rodeo Drive og mye mer. Ikke glem kameraet ditt, du vet aldri hvem du kommer til å se! Avslutt turen din med et besøk til Madam Tussauds og se enda flere stjerner.

Fra 812 kr
Tijuana shoppingeventyr

Tijuana shoppingeventyr

Ta turen ned den billedskjønne Californiske kyst og kryss grensen inn den fargerike og fascinerende Tijuana, Mexico, for gode shopping- og spisemuligheter! Bruk mer enn 4 timer i den andre største byen i stillehavskysten og ta med mange souvenirer og minner hjem. Book billettene dine her.

Fra 1160 kr
Den ultimate Hollywoodpakken

Den ultimate Hollywoodpakken

Den ultimate Hollywoodpakken gir deg muligheten til å oppleve Hollywoods mest populære attraksjoner og spare penger, uansett om du bare har en dag, en helg eller en uke i Hollywood! Pakken inkluderer billetter til: Filmstjernenes hjem tur, et 24 timers hopp på-hopp av pass og inngang til Madame Tussauds Hollywood. Book billettene dine her.

Fra 986 kr
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv