Temaparker

Du kan ikke besøke Los Angeles uten å besøke minst én av de mange fantastiske fornøyelsesparkene. Legoland er morsomt for de yngre barna, mens Disneyland Resort har noe for folk i alle aldre. Universal Studios kombinerer behind-the-scenes og spennende berg-og-dalbaner. På SeaWorld dykker du og familien din inn i moroa, og lærer mer om skapningene i havet.

Temaparker
 
Universal Studios-tur

Universal Studios-tur

Er du klar for en dag med actionfylt underholdning? Da er Universal Studios Hollywood definitivt stedet! Besøket ditt vil være fylt med spennende temaparkturer, show, et ekte filmstudio, i tillegg til Los Angeles beste butikker, restauranter og kinoer.

Fra 1913 kr
Disneyland Resort

Disneyland Resort

Besøk det gladeste sted på jord, en hel dag med moro og eventyr! Fra den sjarmerende hovedgaten, USA til den surrete Mikkes Toontown, det er så mye å oppleve. Med mye å tilby for både voksne og barn, er Disneyland det perfekte sted å tilbringe en dag fylt med morro som hele familien kan nyte! Skaff billettene dine her!

Fra 2307 kr
Disneyland Resort Park Hopper

Disneyland Resort Park Hopper

Denne fantastiske turen inkuderer inngang til to temaparker: Disneyland og Disney`s California Adventure, så gjør deg klar for en morsom og begivenhetsrik dag som familien din aldri glemmer! Book turen din allerede i dag!

Fra 2945 kr
Six Flags Magic Mountain

Six Flags Magic Mountain

Bli med oss på en dag med moro og spenning på Six Flags Magic Mountain. Med mer enn 100 turer, er Six Flags Magic Mountain en av L.A.s mest populære familiepark. Parken har noen av Amerikas mest spennende vannsklier og berg- og dalbaner, så det er mer en nok moro for en hel dag.

Fra 1519 kr
Sea World i San Diego

Sea World i San Diego

Dykk ned i SeaWorld i San Diegos mange severdigheter. I SeaWorld får du den unike muligheten til å komme så nært en delfin at du kan ta på finnen, se eksotiske fisk, haier, pingviner og opplev mange show, turer og utstillinger. Book billettene dine her.

Fra 1925 kr
Legoland California

Legoland California

På Legoland San Diego, er det masse morsomme aktiviteter for hele familien. Det er mer enn 60 spennende turer, show og attraksjoner som passer for barn i alderen 2-12 år. Kjøp billettene dine allerede i dag!

Fra 1844 kr
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv